Joy Kitchen bij Tica Aalsmeer

Vanaf vrijdag 13 mei 2022 zal ons merk Joy Kitchen verkrijgbaar zijn bij Tica Aalsmeer. De producten zijn voor de vele bedrijven die inkopen bij Tica al enige tijd te vinden bij Tica Online. Door het succes aan de online kant van Tica hebben wij besloten om nu ook op de vloer een stand in te richten met de duurzame producten van Joy Kitchen. Op deze manier willen wij samen met Tica de kracht bundelen om een sterke combinatie te maken tussen de online kanalen en de offline inkoop in Aalsmeer.

Cash & Carry Tica Aalsmeer?

Bij Cash & Carry Tica Aalsmeer kunnen ondernemers terecht voor de inkoop van lifestyle artikelen. Professionals in de branche vinden in dit inkoop centrum een breed aanbod van home-, gift-, garden- en fashion artikelen. Tica Aalsmeer biedt meer dan 20.000 m2 aan inspiratie met artikelen van ruim 250 leveranciers.

Tica is in korte tijd een groot begrip geworden. Alle grote merken uit de branche zijn hier al sinds 1997 te vinden.

Waar vind ik Joy Kitchen?

Het merk Joy Kitchen is te vinden bij Tica Online en vanaf vrijdag 13 mei 2022 ook bij Cash & Carry Tica Aalsmeer in het Atrium. 

Meer informatie is ook te vinden op de website van Joy Kitchen. Of bel met ons voor meer informatie over dit merk; 0252 – 27 24 57.

Tolhuisstraat 14-16
2171 WZ
Sassenheim

+31 252 27 24 57

info@spiestrading.com