Merken van Spies Trading

Ons portfolio bestaat inmiddels uit een breed aanbod aan duurzame merken van Nederlandse bodem. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze merken voor uw organisatie. Naast onze eigen labels helpen wij u ook graag met het verwezenlijken van uw wensen.

Maysternya is een Oekraïens merk dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige gietijzeren pannen. Het bedrijf is opgericht met als doel om de wereld kennis te laten maken met de unieke smaken en texturen die alleen kunnen worden bereikt met gietijzeren pannen.
Spies Trading - Maysternya
1915 watches is het houten horlogemerk uit de Bollenstreek. Het idee van de broers Johnny & Robert om houten horloges weer modieus te maken, heeft vele concurrenten geïnspireerd om terug te keren naar de tekentafel.
Spies Trading - 1915 watches
Alle producten van TU LAS combineren liefde voor hout en minimalisme. Daarom werken we alleen met massief hout en vertegenwoordigt elk object een enkel, ongelijmd blok hout. Om de mooiste eigenschappen van hout tot hun recht te laten komen, zijn de planken afgewerkt met ecologische, kleurloze bijenwas.
Onder de naam Joy Kitchen brengt Spies Trading een brede collectie van stijlvolle en duurzame keuken- en woonaccessoires op de markt. De Joy Kitchen artikelen zijn geliefd over de hele wereld bij zowel winkeliers als consumenten en professionals.
Een toegankelijk glas wijn voor een eerlijke prijs is wat Bollenstreekwijn.nl te bieden heeft. Ondanks het beperkte assortiment is er voor ieder wat wils. Daarnaast is ook alles mogelijk op het gebied van relatiegeschenken.
Spies Trading - Bollenstreekwijn.nl
NATURN Living is een label met praktische woonaccessoires. Dit zijn stijlvolle opbergers als kleding- en schoenenkasten voor het dagelijkse gebruik.
NATURN Christmas heeft alles voor de gezelligste tijd van het jaar. Alle denkbare kerstversiering komt elk jaar voorbij in het sfeervolle assortiment.
Spies Trading - Naturn Christmas
Nooit meer hapjes en drankjes die te snel warm worden in de zon. Met de Tafel Parasol zet je alles op tafel gemakkelijk in de schaduw.

2e Poellaan 24 A
2161 CJ Lisse
The Netherlands

+31 252 27 24 57

info@spiestrading.com