Wij zijn Spies Trading

Een familiebedrijf met twee generaties. Spies Trading heeft ruim 30 jaar 

ervaring in huis met de import, export en het ontwerpen van producten. 

Over onze organisatie

Wij zijn Spies Trading, uw vertrouwde distributeur welke haar oorsprong kent in de kleurrijke Duin -/en Bollenstreek. Onze visie is duurzame productie te combineren met persoonlijk contact en oog voor detail. Door onze internationale samenwerkingen is afstand voor ons geen enkel probleem en gaan wij geen uitdaging uit de weg.


In het kleurrijke hart van de Duin -/en Bollenstreek, gevestigd in het westen van Nederland, begon onze reis. Door onze kleinschalige start in 2020 hebben wij veel ervaring op het gebied van persoonlijk contact met onze klanten. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd internationaal bedrijf maar nog steeds met het persoonlijke contact van toen.

Onze service

Product ontwerp

Wij kunnen uw wensen omzetten in duidelijke ontwerpen. Tijdens het ontwerpproces werken wij al direct nauw samen met onze productiepartners. Zo houden we direct rekening met de mogelijkheden.
 
 

Productie en import

Door ons grote netwerk van producenten kunnen wij kijken waar de productie van uw product het best ondergebracht kan worden. Hierbij houden wij ook rekening met de transportroutes, om de import zo soepel en voordelig mogelijk te houden.

Fulfillment

Dagelijks verlaten honderden zendingen ons magazijn. In dit geoptimaliseerde proces is het eenvoudig om ook uw bestellingen te verwerken.
 
 
 
 
 

Tolhuisstraat 14
2171 WZ
Sassenheim

+31 252 27 24 57

info@spiestrading.com