WDMT

WDMT is sinds 2020 hét Nederlandse merk op het gebied van woondecoratie, welke haar oorsprong vindt in het hart van de kleurrijke Duin en Bollenstreek. De ambitie van WDMT is om woondecoratie producten op duurzame wijze te produceren. De verschillende collecties bestaan uit meubels, woon accessoires, keuken benodigdheden en tuin accessoires. De producten zijn modieus en kwalitatief hoogstaand en geven uw huis en tuin de persoonlijke uitstraling die zij verdiend.

Duurzaam

Bij 1915 Watches draait alles om duurzaamheid. Er wordt uitsluitend met FSC-gekeurd hout gewerkt en er is een eenvoudige reparatie proces om horloges langer mee te laten gaan.

Winkels

De horloges van 1915 watches zijn te vinden in meer dan 150 winkels. Het meerendeel van de winkels bevind zich in Nederland, Maar inmiddels zijn er door heel Europa verkooppunten te vinden

Innovatief

1915 watches is bekend om de innovatieve ideeën. Zo was dit het eerste houten horlogemerk wat bijzondere materialen op de wijzerplaat gebruikt. En ook gedenkhorloge en houten verpleeghorloge zijn door 1915 watches ontwikkeld

Collecties

Iedere maand worden er door ons nieuwe collecties gelanceerd, bestaande uit 

verschillende product categorieën. De collecties worden zorgvuldig door het 

eigen design team samengesteld volgens de laatste trends. Naast de wisselende 

trendcollecties is er ook een doorlopende basiscollectie met meubels en woon accessoires die 

in elke woonstijl passen. Voor ieder interieur heeft WDMT dus passende meubels en accessoires!

Een duurzame start-up die vanaf de keukentafel de wereld veroverd. Het was een jongensdroom voor Johnny & Robert 

die uit het niets werkelijkheid is geworden. In 2015 begon 

het avontuur aan de keukentafel van het ouderlijk huis in Sassenheim. Met de missie om duurzaamheid sexy en 

modieus te maken zijn wij het meest innovatieve houten horloge merk ter wereld geworden.

Een duurzame start-up die vanaf de keukentafel de wereld veroverd. Het was een jongensdroom voor Johnny & Robert die uit het niets werkelijkheid is geworden. In 2015 begon het avontuur aan de keukentafel van het ouderlijk huis in Sassenheim. Met de missie om duurzaamheid sexy en modieus te maken zijn wij het meest innovatieve houten horloge merk ter wereld geworden.

Image 17

Interesse in WDMT?

Past het merk 1915 watches bij uw bedrijf? Of zoekt u producten in het duurzame sieraden segment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of toegang tot het dealer portaal van 1915 watches.

Tolhuisstraat 14-16
2171 WZ
Sassenheim

+31 252 27 24 57

info@spiestrading.com